EN RO

Hello
Ne bucuram
de cunostinta

HelloHotelo este prima platforma de vanzari online cu asistenta din partea profesionistilor nostri HORECA. Lasa-ne Emailul tau si vei fi informat cand vom fi disponibil online.

Anunta-ma

Despre noi

Hotelo este un startup care aduna impreuna o echipa de specialisti in consultanta si vanzari, cu o puternica experienta in industria hoteliera, cu scopul de a asigura echipamente hoteliere si accesorii potrivite nevoilor si bugetului dumneavoastra. Inovatia in online consta in platforma de vanzari, in care clientul este ghidat pas cu pas de un specialist pentru a face cea mai buna alegere.

COLECTIA ACCESORII BAIE

Depasiti asteptarile oaspetilor oferind o experienta dincolo de confortul casei lor. Solutiile moderne si diversitatea geometrica vor completa identitatea hotelului.

ACCESORII CAMERA

O varietate de solutii profesionale ce indeplinesc toate cerintele. O camera confortabila si primitoare garanteaza succesul!

COSMETICE HOTEL

Cosmeticele completeaza experienta oaspetelui adaugand un plus de atentie si confort. Oferim o gama variata de produse, game standard, Eco sau de lux.

TEXTILE

Puteti gasi aici toate tipurile de textile potrivite pentru industria ospitalitatii ce satisfac cele mai exigente asteptari in materie de calitate, estetica si rezistenta. Oferim o gama larga de lenjerii de pat, prosoape, halate de baie, perne si pilote.

Contactati-ne

Bun venit la noul nostru birou

Siteul nostru este momentan in constructie, dar noi suntem deja aici pentru dumneavoastra! Ne puteti suna, sau lasa un mesaj aici.

Heliade Radulescu nr. 13A
Ploiesti, Prahova
100311